Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Automotive Machine Shop Verktyg

För att börja arbeta med fordonsindustrin projekt mekanisk verkstad, är en specifik uppsättning verktyg behövs. Oavsett om en hobby eller en professionell för att bygga din egen butik, kommer du inte att kunna fungera utan en komplett uppsättning av de rätta verktygen. Medan en stor kapitalinvestering som krävs för att komma igång, du har rätt verktyg för alla bil-verkstaden projekt. Mätverktyg

Automotive mekanisk verkstad projekt måste vara exakt för att små delar av tum eller millimeter. För att få dina projekt rätt, måste du ha en full uppsättning av mätutrustning. För detta behöver du en mikrometer, en full uppsättning av bromsok (utanför, inuti, och skjutmått), en uppsättning av maskinist torg och en djupmätare.
Handverktyg
< p> Du kan aldrig ha för många handverktyg i din bil verkstad. Förutom en komplett uppsättning grundläggande handverktyg du behöver också verktyg som är specifika för både bearbetning och fordonsindustrin arbete. Maskinist s handverktyg inkluderar Hacksaws, peening hammare, klubbor, en komplett uppsättning filer och gradningsverktyg. Automotive handverktyg inkluderar hylsnycklar, Allen skiftnycklar och en momentnyckel.
Machines
p Det finns två typer av grundläggande maskiner som gör det mesta av det tunga lyft runt en bil verkstad. Den första är svarven, som du använder för att göra någon roterande skärning och detaljer. Den andra är bruket, som skär längs ett vertikalt eller horisontellt plan. Förutom dessa två maskiner, bör du också ha en slipmaskin för slipning din svarv bit, samt en full uppsättning av kvarn-skärande verktyg såsom borrningar och buntar. Slutligen, glöm inte att ha en kvalitet maskinist vice för att hålla ditt material stadig. Addera Säkerhetsutrustning

Särskilt för hemmet maskinisten, är säkerheten av högsta prioritet . Fordonsindustrin verkstad bör ha en brandsläckare för att släcka bränder. Du bör också ha en ansiktsmask och skyddsglasögon för att skydda dig från spån och skrot som flyger iväg i dina projekt. Chip borstar är ett måste för att städa upp efter dig själv, som chips lägger på din maskin kommer att vara mycket skarpa och varma. Tre av dessa, bör i 1-tums, 2-tum och 4 tum sorter göra susen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60158.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.