Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en dragstång på en 1998 Chevy C1500

dragstången på en 1998 Chevrolet C1500 är kopplingen mellan styrlänkaget och styrspindeln, och är en justerbar ände som styr mängden tå att framhjulen har . Tån på framhjulen är avgörande för om det görs på fel sätt, kommer däcken slits dåligt, och C1500 kan bli svårt att kontrollera. För att åtgärda problemet måste Dragstång slut bytas ut mot en ny. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Sprint avdragare
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Paint markör
Måttband
Hammer
skiftnyckel set
ersätter saxsprint
Visa fler instruktioner
1

Parkera trucken på ett jämnt underlag. Lyft framför lastbilen med hjälp av domkraft och sätta pallbockar under ramen, sedan sänka domkraften så att vikten av C1500 är på läktarna. Ta bort de främre hjulen med däck järn.
2

Ta bort sprinten från kulleden ansluter Dragstång änden i styrspindeln med hjälp av sprinten avdragare. Mät avståndet från änden av justerhylsan på Dragstång slut till mitten av kulleden med måttband och notera avståndet. Markera anslutningen mellan justerhylsan och styrstaget med färgen markör.
3

Unbolt Dragstång änden från styrspindeln med spärrfunktion. Lossa justerhylsan på tie rod end med spärrfunktion. Ta parallellstaget änden från styrspindeln med hjälp av hammare och skruva bort den Dragstång änden från justerhylsan med en skiftnyckel.
4

Installera det nya slutet styrstag i justerhylsan . Trä den på tillräckligt långt att mätningen från steg 2 matcher, och jämför med markeringen på den ursprungliga tie rod end behov. Dra åt justerhylsan med spärrfunktion.
5

Sätt Dragstång änden i styrspindeln och montera muttern på kulleden med spärrfunktion. Montera stiftet ersättare sprinten i kulleden. Sätt tillbaka framhjulen och sänk bilen bort av domkraften med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61161.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.