Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Lustgas

lustgas är ett effektivt sätt att leverera mer syre till motorn i bilar och lastbilar. Består av syre och kväve, bryter dikväveoxid ned i sina beståndsdelar vid extremt höga temperaturer. Denna gas kan öka motorns effekt med nästan hälften och används ofta i racing fordon. Det är bra om du har viss kunskap om bilmotorer innan du installerar lustgas i bilen. Saker du behöver
Lustgas Kit
Wrench
Marker
skruvstycke
teflonband
Inline säkring
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens batteri och montera gasflaskan. Flaskan bör monteras så långt från motor och transmission som möjligt, annars kan det bli varmt och explodera.
2

Montera flaskan i en semi-upprätt position längs utsidan av fordonet. Slaget-ner röret ska vara vänd bort från fordonets interiör för att förhindra att gas läcker in i fordonet. Den exakta montage förfarande kan variera beroende på tillverkaren.
3

Mark och borra fyra 5/16-tums hål på monteringsytan för konsolerna. Säkra lustgas flaskan i fästena och dra åt klämmorna med en skiftnyckel.
4

Säkra lustgas solenoid i ett skruvstycke. Skruva nitrösa beslag på inlopp /utlopp porten på lustgas solenoid. Wrap Teflon tejp runt anslutningen för att förhindra läckage. Borra hål för lustgas solenoid, som bör vara belägen nära lustgas flaskan. Skruva solenoiden i fästena.
5

Kör lustgas matarledningen till insprutare och skruva fast den. Anslut lustgas systemet till batterikontakterna med en inline säkring.
6

Aktivera systemet genom en omkopplare under huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62182.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.