Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter skivbromsar bak i en Ford Mustang

Byta skivbromsar bak på en Ford Mustang kräver ett specialverktyg, Rear Caliper Piston Adjuster 206-026, som sittplats kolven. Inhandla detta verktyg på din Ford återförsäljare i delar avdelning. Med detta specialverktyg och dessa instruktioner, är du redo att byta ut de bakre skivbromsar i din Mustang. Saker du behöver
förseglad behållare
Bil jack
Momentnyckel
Wire Review, "Rear Caliper Piston Adjuster" verktyget 206-026 Sida 2 inre bakre skivbromsklossar
2 Yttre bakre skivbromsklossar
4 fjäderklämmor
Bromsvätska.
Visa fler instruktioner
1 halv

Sifon av bromsvätska från huvudcylindern och sätta det i en godkänd behållare. Ta bromsvätska till din lokala Biltema för korrekt avfallshantering.
2

höja fordonet från marken med hjälp av en domkraft. Lossa muttrarna med momentnyckel och ta bort hjulen.
3

Lossa bakre skivbromscaliper och hänga den från kroppen av Mustang med tråd. Ta ut de inre och yttre bakre skivbromsklossar tillsammans med fjäderklämmor.
4

Seat kolven genom att vrida den medurs med den bakre bromsok kolv Adjuster 206-026. Byt ut skivbromsklossar och klipp våren med nya.
5

Passa in skåran i bromsok kolv med inriktningsstiftet på bromsbelägget. Montera bakre skivbromscaliper och använda momentnyckel för att dra den till 24 ft lb
6

tillbaka hjulen och sänk Mustang till marken. Placera den nya bakre skivbromsklossar genom att pumpa bromspedalen snabbt. Fyll på huvudcylindern med ren bromsvätska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56938.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.