Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort höger axelsida Hälften på en Honda Pilot

Den främre drivlinan av en Honda Pilot använder halvaxlar att vända hjulen när fyrhjulsdrift systemet ingriper. Dessa halvaxlar har stövlar på slutet av dem för att skydda CV lederna som gör halvaxlarna att vända och artikulera också. När en av dessa stövlar tårar eller CV-leden behöver service då hela halva axelaggregatet måste avlägsnas. Om den högra halvan axel på din Honda Pilot behöver tas bort, då kan du göra det i ungefär en timme. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Däck järn
1/2-tums breaker bar och uttag
36-tums brytjärnet
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Plasthammare
Visa fler instruktioner
1

lyft framsidan av Honda Pilot använder en domkraft. Placera pallbockar under ramen och sedan ta av hjulen med däck järn.
2

skruva isär centrumbult på rotorn med 1/2-tums breaker bar och en socket, medan du håller framhjul klackar med stadig 36-tums brytjärnet.
3

Unbolt krängningshämmaren änden länk från den nedre styrarmen med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt nedre kulleden från den nedre styrarmen och sedan dra ut spindeln ur den undre länkarm med båda händerna.
4

Använd bändjärn att smälla den inre delen av den halva axeln från överföring. Tryck på mitten av tappen på axeln med plasthammare tills den kommer ut på hjulnavet. Dra halvaxeln från Honda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61400.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.