Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort huvudcylindern i en Jeep

Broms huvudcylinder på en Jeep (liksom andra fordon) innehåller det mesta av bromsvätska och skickar den till bromsarna när bromspedalen används. Den är monterad till Jeepens bromsförstärkare inom motorn och innefattar en stor plast reservoar som håller huvuddelen av fluiden. Om du behöver ta bort huvudcylindern från Jeep, var försiktig i hanteringen av vätskan inuti. Bromsvätska är en mycket frätande vätska som skadar billack, bland annat, så skydda alla ytor på Jeep och gör ditt bästa för att inte spilla bromsvätskan när du tar bort huvudcylindern. Saker du behöver
SiphonRagsFlare-nut wrenchRubber pluggar
Visa fler instruktioner
1

Sifon ut så mycket bromsvätska som du kan från huvudcylindern behållaren. Du kan använda någon av flera verktyg, inklusive en sifon, fjäderfä Baster, stor spruta eller sug pistol. Använd aldrig någon av dessa för någon annan uppgift, men när du har använt den för att ta bort vätskan.
2

minuskabeln från Jeep batteri. Placera trasor på golvet nedanför beslag bromsledningen och täcka eventuella målade ytor nära området.
3

Lossa muttrarna förbinder bromsledningar till huvudcylindern med en flare-skiftnyckel. Dra bort ledningarna och anslut dem med gummiproppar för att hålla systemet från att bli förorenat.
4

Lossa elkontakten till vätskenivån switch, vilket är kontakten med trådarna placerade på sidan nära reservoaren. Avlägsna muttrarna monterar huvudcylindern till bromsservon och ta bort cylindern, vilket gör att du inte vikas de hydrauliska ledningarna när du tar bort det.
5

Skruva av locket till huvudcylindern och Kassera allt återstående bromsvätska i behållaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57228.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.