Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man reparerar Buick Brakes

Reparera Buick bromsar innebär att återställa trycket bromspedalen. Låg bromsvätskenivå orsakas av luftbubblor fastnar i ledningarna är det vanligaste problemet. Eftersom systemet inte är lufttät, är det möjligt för luft att göra sin väg in i ledningarna. Resultatet är en "svampig" bromspedalen. För att reparera systemet, se till att vätskenivån är korrekt och lufta ur bromsledningarna. Saker du behöver
Ström broms luftskruv kit (inkluderar slang) katalog 2 flaskor bromsvätska
10mm box slutet skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och fäst makten bleeder till bromshuvudcylindern. Avlägsna bromshuvudcylindern locket genom att trycka ned locket och vrida det moturs. Skruva på locket ansluten till makten bromsen bleeder till toppen av huvudcylindern behållaren. Makten bleeder har sin egen reservoar tank med en handpump på toppen av det och en slang som går från tanken till huvudcylindern.
2

Ta av locket på strömmen bromsen bleeder reservoartanken och fyll den med bromsvätska. Därefter, dra tillbaka locket på bleeder reservoaren.
3

pumpa handtaget på toppen av bleeder reservoartanken att bygga upp tryck i oljebehållaren.
4

Placera 10mm box fast nyckel över avluftningsventilen på bromsoket. Börja med höger bakhjul (passagerarsidan bak). Du kan behöva nå bakom ratten för att komma åt ventilen. Ventilen är på botten av bromsoket på de flesta Buick.
5

Placera 1/4-tums bleeder slangen över änden av avluftningsventilen. Se till att den är säker på ventilen.
6

Placera den andra änden av slangen i en behållare som medföljde bleeder kit.
7

Öppna avluftningsventilen och låter luften i ledningarna att fly. Vissa bromsvätska kommer också att utvisas. Det är OK.
8

Stäng ventilen när trycket har helt släppt.
9

pumpa handtaget på toppen av makten bleeder igen för att bygga upp tryck . Sedan upprepar du steg 7 och 8. Fortsätt tills all luft är ur ledningarna på det hjulet och sedan flytta till vänster bakhjul (förarsidan) och lufta den sidan. När du har slutfört den vänstra bakre, gå till höger fram (passagerar front) och slutligen den främre vänstra (förare front).
10

Kontrollera trycket bromspedalen efter att du har blött alla fyra hjul och har huvudcylindern tillbaka locket på toppen av huvudcylindern. Kontrollera att bromsvätska i huvudcylindern är mellan de övre och undre märkena på oljebehållaren. Pumpa med bromspedalen. Det bör vara fast och stabil med lite pedal resor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57442.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.