Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Fäst AC Mätare

En luftkonditionering mätare uppsättning har två mätare och tre rader. En av mätarna är för den höga sidan, den andra för den låga sidan. Varje mätare har en slang --- i överkant är röd och den låga sidan är blått. Den tredje slangen, som är mellan de två, är vanligtvis gul. Detta är den slang som fäster på flaska freon. Se till att alla rattar på mätarna är stängda innan du bifogar dem. Instruktioner
1

Leta i överkant linje i fordonet. Detta är den mindre linjen, och det har en röd mössa på schraderventilen.
2

Ta bort det röda locket. Rikta slangen för den höga sidan av mätarna över schraderventilen i överkant linjen. Lyft upp den runda kontakten och skjut slangen på linjen. Låt kortplatsen snäpper på plats. Se till att slangen är ordentligt ansluten till linjen.
3

Leta i underkant linje i fordonet. Detta är den större av de två linjerna och har en blå eller svart mössa på schraderventilen.
4

Ta av locket. Rikta slangen för den låga sidan av mätarna över Shrader ventilen på den låga sidan linjen. Lyft upp på den runda kontakten. Skjut på slangen på linjen. Låt kontakten att snäppa på plats. Se till att slangen är ordentligt ansluten till linjen.
5

Se till att ventilen är stängd på Freon flaskan. Anslut den gula linjen till Freon flaskan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62195.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.