Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Skär Rullar i en 67-72 Chevy Truck

De 1967-1972 Chevrolet lastbilar använder samma fjädring setup, med spiralfjädrar på alla fyra hörnen. Dessa spiralfjädrar styra markfrigången av trucken. Om du vill sänka din bil, är en metod för att minska beståndet spolarna. Detta kommer att minska bärförmågan av spolen, vilket orsakar att lastbilen att sitta lägre. Detta kan ta flera timmar att göra, för att hitta den höjd du vill ha. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
stoppklossar
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
J krok
Spetstång
Replacement sprintar
obestämd nyckel satt
4 1/2-tums vinkel Metal kvarn
kapskiva
Hörselskydd
Ögonskydd
Visa fler instruktioner
Framfjädring
1

Lossa alla fyra hjul "muttrarna med däck järn. Använd domkraften för att sätta bilen på en uppsättning av fyra pallbockar med domkraft så att alla fyra hjulen är upplyfta från marken. Ta hjulen av lastbilen.
2

Unbolt bromsoket från Chevrolet lastbilens främre spindeln med en 3/8-tums Ratchet och uttag, och sedan hänga tjocklek på ramen med j kroken . Addera 3

Unbolt botten av stötdämparen från lägre länkarm med en fast nyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft upp domkraften tills den vidrör undre länkarm. Ta sprinten ur den nedre styrarmen kulled med tång.
4

Unbolt lägre länkarm från spindeln med en skiftnyckel. Sänk domkraften tills du kan dra ut spolen ur vårens fickan.
5

Sätt på ögonskydd och hörselskydd. Skär spolen till det belopp du har beslutat om med 4 1/2-tums vinkelslip. Ominstallera spiralfjädern i ramen fickan och lyft upp det undre länkarm tills du kan skruva den nedre länkarm till spindeln med en skiftnyckel. Montera stiftet ersättare sprinten i kulleden.
6

Re-installera chock för nedre länkarm med en fast nyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Ominstallera bromsoket till spindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ominstallera framhjulen med däck järn.
Rear Suspension
7

unbolt spiralfjädern hållaren på bakre spiralfjädern med en skiftnyckel. Dra spiralfjädern ur bakvagnen.
8

Skär spolen till det belopp du har beslutat om med 4 1/2-tums vinkelslip. Ominstallera spiralfjädern i bakre ramen och skruva fast hållaren spiralfjädern tillbaka på våren med en skiftnyckel.
9

tillbaka bakhjulen med däck järn. Sänk bilen bort av pallbockar med domkraft. Kör trucken mellan 2 och 5 miles så att suspensionen kan bosätta sig på plats. Om nödvändigt, upprepa hela processen för att sänka trucken vidare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61659.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.