Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort ett trasigt tändstift från en Ford Triton Motor

När ett tändstift går sönder på dig , det finns en hel del arbete för att få problemet löst . Det beror på att beroende på hur kontakten bröt , kan du behöva gå så långt som att ta bort huvudet för att få det gjort , och kan även behöva byta topplocket helt i ett extremfall . För att åtgärda problemet tar lite kreativt tänkande , och inte ens det kan lösa problemet helt . Men denna metod kan potentiellt spara topplocket på din Ford Triton motor . Saker du behöver
Tändstiftshylsa
3/8-tums breaker bar
cyanoakrylatlim
Visa fler instruktioner
1

Dra ut tändstiftet uttaget och titta på insidan av sockeln. Luta tändkabeln bara förbi horisontellt så att öppningen på sockeln pekar uppåt något . Applicera cyanoakrylatlim till insidan av sockeln , hela vägen runt omkretsen .
2

snabbt skjuta tändstiftshylsa på den brutna tändstiftet. Låt uttaget sitta i 10 till 20 minuter för att låta limmet torka helt , beroende på koncentrationen av limmet .
3

Fäst 3/8-tums breaker bar till änden av tändstiftet uttaget . Vrid långsamt sockeln moturs för att försöka ta bort det från topplocket . Om det fungerar , då tändstiftet kommer ut ur huvudet med uttaget . Kasta uttaget och tändstiftet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60517.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.