Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en fläkt Control i en Jeep

Fläkten kontrollpanelen i en Jeep reglerar klimatanläggningen i bilen. När panelen misslyckas, kommer du inte att kunna använda värme eller luftkonditionering korrekt, vilket kan göra för en obehaglig körupplevelse, i synnerhet i en jeep med en mjuk topp. För att åtgärda detta problem, måste du byta ut den defekta panel fläktstyrning. Detta bör ta ca 20 minuter och kommer att kräva några grundläggande verktyg. Saker du behöver
kryssmejsel
Replacement fan kontrollpanel
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet. Leta infattningen runt radion och fläkten kontrollpanel i mitten av instrumentbrädan. Dra panelen bort av instrumentbrädan med händerna för att frigöra klämmorna som håller den på plats.
2

Skruva loss fläkten kontrollpanel från instrumentbrädan med Phillips-skruvmejsel. Dra panelen ut från instrumentbrädan. Koppla sedan vakuum sele på baksidan av fläkten kontrollpanel med händerna. Dra ledningsnätet med händerna också. Släng den trasiga panelen fläktstyrning.
3

Anslut vakuum sele och ledningsnätet till baksidan av ersättande fan kontrollpanel med händerna. Skruva ersättande panelen fläktreglaget på instrumentbrädan med hjälp av en Phillips-skruvmejsel.
4

Skjut streck bezel som du tog bort i steg 1 tillbaka på instrumentbrädan för att låsa klippen på plats.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61937.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.