Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en bromsslang i en Dodge Durango

Om du kör din Dodge Durango genom intensiva förhållanden, kanske du vill förbättra kvaliteten på delar som bromsledningen. Byte av lager linje med en rostfri man kan hjälpa dina bromsar sist längre. Ta inte försök att ersätta bromsledningen om du inte är kunnig om din Durango bromssystem. Saker du behöver
ersätter bromsledningen
Jack och pallbockar
Däck järn
Linje skiftnycklar
Icke-absorberande pluggar
Vinyl tube
Bromsvätska

Visa fler instruktioner
1

Hissa upp bilen på pallbockar gjord för din Durango. Ta bort hjulet för att komma åt bromsen linje och baka bromsok (för avluftning av systemet i slutet).
2

Öppna huven och titta inuti motorn. Leta cylindern broms master, vilket borde vara nära förarsidan i motorrummet och monterade till makten bromsservon. Trace bromsledningarna löper från den och till varje hjul.
3

Ta del av bromsledningen genom att lossa skruvarna (och eventuella fästen) stöder det. Använd en linje eller flare skiftnyckel. line Du behöver två skiftnycklar om anslutningarna är fäst med två skruvar vardera.
4

Installera den nya ersättande linjen. Kontrollera att det är en pre-fabricerade bromsledningen med rörändarna redan blossade och rördelar monteras.
5

Lufta bromssystemet för att avlägsna luft. Öppna avluftningsventilen på bromsoket och anslut en vinyl rör till en behållare av bromsvätska. Har en annan person trycker på bromspedalen tills luften är borta.
6

Refill huvudcylindern med så mycket vätska som behövs. Fäst hjulet igen och sänk lastbilen. Testa bromsarna efter byte av hela linjen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56922.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.