Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter rotorn i en Chrysler Town & Country

Om din Chrysler Town and Country är skälvande och pulserande när du bromsar, är det dags att byta rotorerna. Rotorer behöver endast bytas ut om de blir skev eller sliten och kan inte återuppstått, men när du byter dem att ändra alla fyra på en gång, eller åtminstone byta ut den främre eller bakre paret samtidigt att bibehålla en säker bromsprestanda. Instruktioner
1

Höj din Chrysler Town and Country på domkrafter och pallbockar. Blockera hjulen du inte arbetar på att hålla din van rullar medan du arbetar. Ta den första monterade däcket.
2

Lossa de två bromsok bultar. Skjut tjocklek av av rotorn och sedan hänga den från van underredet med tråd för att hålla den ur vägen medan du arbetar. Var noga med att förhindra att bromsok från koppla från bifogade bromsslangarna medan du byter rotorn.
3

Ta bort alla original hållare klipp från hjulet monteringstappar. Dra den gamla rotorn från navet och rengör området runt navet med en fuktig trasa.
4

Installera den nya rotorn på navet. Släng tråden och fäst bromsok och bromsledningen tillbaka i position. Dra och dra åt två bromsok bultar vid monteringen på styrspindeln till 125 fot pounds. (169 Nm) med en momentnyckel eller luft Ratchet med en lämplig adapter.
5

Sätt hjulet montering och däck tillsammans igen. Upprepa denna process för varje ytterligare rotor. Sedan sänka din stad och land och dra och dra åt muttrarna med 100 fot pounds. (135 Nm). Pumpa med bromspedalen tills det är fast, och sedan provköra din Chrysler Town and Country att se till att installationen lyckades.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56979.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.