Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur installera nya bromscylindrar Wheel

Kontrollera bromssystemet regelbundet för att se till att alla bromsdelarna fungerar. Vid kontroll bromscylindrar, se till att gummitätningar är intakta och att ingen bromsvätska läcker från cylindern. En bromsvätska läcka kan oskadliggöra bromsen om vätska rockar trummans yta. Dessutom en läcka kommer bryter välbehövlig vätska, negativt påverkar hela bromssystemet. Saker du behöver
låstängerna
Rag
mutterdragare
bromscylinder
Bromsvätska
Visa fler instruktioner Review bort gammal bromscylinder
1

bort bromstrumman. Släpp den övre fjädern genom att greppa ena änden av fjädern med låsande tänger och skjuta den ur fästhålet. Ta bort fjädern från andra fästhålet.
2

Avlägsna nedhållarfjädern från centrum av en bromsback, genom att greppa brickan med låsning tång, skjuta in, svarvning ¼ varv, och sedan avlägsna brickan och fjädern. (Det hjälper att hålla det mittre stiftet bakifrån med fingrarna.) Ta bort hold-down stift från baksidan av bromsen med fingrarna. Addera 3

Upprepa föregående steg med den nedhållande fjädern på andra bromsbacken.
4

Avlägsna bromsbackarna, tillsammans med den nedre fjäder som håller dem samman, genom att dra ner dem och bort från bromsanordningen. Ta inte bort spaken, utan istället låta det dingla.
5

bort bromsen linje från den bakre delen av bromscylindern genom att lossa muttern med en skiftnyckel, var noga med att fånga bromsen vätska som kommer att droppa från raden med en trasa.
6

Avlägsna cylindern fästskruvarna från den bakre delen av bromsenheten, med hjälp av en skiftnyckel. Ta bromscylindern. Addera Installera nytt bromscylindern
7

Håll ny bromscylinder på plats samtidigt fästa skruvarna från baksidan med fingrarna. Dra åt skruvarna med en skiftnyckel.
8

Komprimera båda kolvarna på den nya cylindern med fingrarna, om de inte är helt komprimerad (mot mitten av kolven församling) och var noga med att inte skada dem eller få bromsvätska på gummitätningar.
9

Fäst bromsledningen till cylindern och dra åt med en skiftnyckel. Rengör alla spill bromsvätskebehållare med en trasa. Passa spaken som det var när det togs bort.
10

Placera en bromsback på plats. Skjut en nedhållande stiftet i det bakre hålet och håll den stadigt med ena handen. Med den andra handen, skjut nedhållarfjädern på plats på framsidan. Med låstången trycker nedhållningsorganet bricka på fjädern, vrid ett kvarts varv, och släpp bricka och tång låsning.
11

Placera den andra bromsback och undre fjädern på plats. Upprepa föregående steg.
12

Ersätt den övre fjädern med låsning tång, noga med att inte klämma gummitätningar.
13

Byt bromstrumman. Lufta bromssystemet med ny bromsvätska. Justera parkeringsbromsen genom att engagera och släppa den tills den blir fast och hindrar hjulen från att vrida sig fritt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58776.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.