Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter rotorn i en Chevy Avalanche

Pålitliga bromsar är viktiga, särskilt om stora fordon som Chevy Avalanche. Rotorer behöver inte bytas ofta, men om de blir skeva eller slitna då är det dags att byta ut dem till nya. Ett bra alternativ för den lutande mekaniskt är att göra jobbet själv och spara pengar på arbetsmarknaden. Instruktioner
1

köper nya rotorer på din lokala Biltema för din Chevy Avalanche. Sätt tillbaka den främre eller bakre sats rotorer samtidigt att hålla saker även, eller ersätta alla fyra på en gång för att maximera bromsverkan.
2

Sifon ungefär två tredjedelar av bromsvätska från master cylinder innan du byter rotorerna på din Chevy Avalanche.
3

Få Avalanche från marken med hjälp av domkrafter och pallbockar för att stödja det. Blockera de bakre eller främre hjulen för att förhindra den från att rulla medan du arbetar.
4

Ta först monterade däcket. Använd däck järn som medföljer fordonet för att ta bort muttrarna från det yttre hjulet, eller en sockel eller luft Ratchet.
5

Flytta bromsok ur vägen. Tjockleken hålls på plats med hjälp av två bultar. Du kan släppa dem med en C-Clamp att driva kolvarna på bromsoket för att ge tillräckligt utrymme för att skjuta bort det. Häng bromsoket med mekaniker tråd för att undvika att koppla bort bromsledningen.
6

Ta bort stjärna brickor som håller rotorn på plats. Chevy Avalanche rotorer hålls på genom att trycka på stjärna brickor som du antingen kan ta bort eller skära av (om det är en äldre modell där rotorn hålls av en skruv). Ta bort den gamla rotorn och ställ den åt sidan.
7

Installera den nya rotorn, byt skruven eller stjärna bricka, sedan byta bromsok, bromsok bultar vid monteringen, och slutligen hjulaggregatet och däck.

8

Upprepa dessa steg för varje uppsättning av rotorer. När du är klar, sänk bilen, dra åt och dra åt muttrarna, sedan lägga ny bromsvätska. Pumpa bromsarna tills du får en fast pedalen och provköra din Chevy Avalanche för att se till att rotorerna fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56980.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.