Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Hub på en Chevy Pickup Truck

Navet på en Chevrolet pickup tillåter framhjulen att vända. Navet har interna lager, och dessa lager är helt tät. Om framhjulen börjar gnissla, kan det vara ett tecken på att navet börjar gå, och du kommer att behöva ersätta den. För att göra det, måste du ta isär den främre hjulupphängningen och ta bort navet från trucken. Om du har genomsnittlig kunskap bilverkstäder och rätt verktyg, kommer det att ta ungefär en timme att utföra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Tire skiftnyckel
Paint markör
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums momentnyckel
Mekaniker tråd
ersätter nav
Visa fler instruktioner
1

Park Chevrolet på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Lyft upp den främre änden av fordonet med domkraft och placera pallbockar under ramen. Ta bort hjulen genom unbolting klackarna med ett däck skiftnyckel.
2

Unbolt bromsok och bromsok fäste från styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag, häng sedan bromsok på ramen med mekaniker tråd. Dra tråden hjulsensorn från navet med händerna.
3

Markera punkten där hastighetssensorn selen skär styrspindeln med färgen markör. Unbolt navet och bromsrotorn bultar från baksidan av styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan dra navet och rotorn bort från knogen.
4

Placera rotorn ned på marken. Skruva loss navet från rotorn med 3/8-tums Ratchet och uttag. Släng den gamla navet, sedan installera ersättande navet på rotorn och vridmoment ner till 15 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel. Sätt tillbaka navet och rotoraggregatet på knogen med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan dra åt bultarna ner till 92 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel.
5

Bolt bromsoket monteringsfäste och bromsok i styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka sele varvtalsgivare med händerna, använda punkten måla markör som en referens för att se till att tråden löper korrekt.
6

tillbaka hjulen med hjälp av ett däck skiftnyckel och sänka Chevrolet utanför står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61921.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.