Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Var är bromsljuskontakten på en 1966 Ford F - 100 ?

Broms tänds när du trycker på en bil på bromspedalen . Växeln som orsakar bromsljusen att lysa när du trycker på bromspedalen ligger i ett antal positioner , beroende på vilken typ av fordon det är . På 1966 Ford F - 100 , är omkopplaren trycks in när bromsen inte är deprimerad , det lyser bromsljusen när brytaren släpps snarare än när den pressas . Plats

1966 F- 100 pickup s bromsljuskontakt är fäst vid den högra sidan av bromspedalen , högt på pedalarmen . Pedalen fungerar genom att svänga från en konsol . När bromspedalen inte trycks ned , är omkopplaren deprimerade eller stängd. När du trycker ner bromspedalen , det orsakar övergången att släppa , eller öppna . Det öppnar en krets som gör att bromsljusen för att slå på .
Byte

Byta strömbrytaren är så enkelt som unbolting övergången från pedalen . Ta justeringsskruven och koppla bort den från bromspedalen . Installation är den omvända för flytt .
Justering

Justering av bromsljuskontakten kräver bara att du lossa bulten på framsidan av pedalen och flytta växla fram och tillbaka tills du har önskad känslighet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58394.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.