Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Wire en Delco Remy Generator

Delco Remy generatorer används främst på GM bilar och lastbilar. De gör sitt jobb genom att omvandla mekanisk energi som produceras av motorn till elektrisk energi som används av de elektriska komponenterna på bilen. Den Delco Remy generator producerar elkraft baserad på kretsen krav och ökar produktionen snabbare generatorns snurrar. Kabeldragning generatorn är ett enkelt jobb klar på mindre än en timme. Saker du behöver
Wrench set
3/8-in. Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på bilen och använd en skiftnyckel för att koppla bort den negativa batterikabeln. Installera inte generatorn om batteriet kopplas bort, eftersom generatorn utgående kretsen är direkt kopplad till batteriet och det finns ingen inbyggd säkerhetsbrytare att avaktivera denna anslutning.
2

Bolt generatorn till motorn. När jobbet är klart, är den negativa sidan av generatorn kretsen komplett. All den negativa kraften som sänds genom generatorn likriktaren dirigeras genom generatorn fallet. Så länge som den negativa batterikabeln är bultad till motorn och generatorn är också ordentligt fastsatt i motorn, är den negativa kretsen komplett.
3

Installera den positiva kabeln till utgången släpa på baksidan av generatorn. Denna kabeln går direkt från generatorn till den positiva sidan av batteriet. När generatorn snurrar, delar den inre likriktaren spänningen och sänder den negativa kraften till generatorn fallet och den positiva effekt till utgången lug. Kontrollera den positiva kabeln är ordentligt åtdragna till klacken. På generatorn utstyrkrets
4

Plug. På sidan av Delco Remy generator är en plug-in anslutning som känner av batterispänningen. Den spänningsregulator inuti generatorn modulerar utsignalen från generatorn. Denna styrkrets varnar också föraren om generatorn misslyckas genom att skicka en signal till kombiinstrumentet där Voltmätare eller ljussignaler ett misslyckande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61331.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.