Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Verktyg för trumbromsar

De trumbromsar på en bil är en uppsättning av dynor som trycker ihop mot ytan av en rotor eller roterande trumma. Att arbeta med den typen av bromsarna kräver grundläggande samt specialiserade verktyg. Dynorna, rotorer, fjädrar och låssprintarna bort lättare med trumbroms verktyg. Multi-Purpose Brake Tool

Den primära användningen av multi-purpose broms verktyg är att hålla de kvarhållande fjädrar av bromsbackarna och dra fjädrarna bort från fästet. Den multi-purpose verktyg ser ut som ett par gemensamma tänger med ett ovanligt utseende änden som kurvor i olika riktningar och kommer till en punkt.
Sidavbitare

Diagonal fräsar, eller diken, måste vara praktiskt för att hjälpa till att ta bort sprinten som håller den kvarhållande muttern på plats. En saxsprint skjuts genom ett litet hål i bromsaxeln och böjda i olika riktningar så att den inte dra ut. Vallarna har ett handtag som liknar gemensamma tänger, men med en vinklad nos som används för att skära kablar. De diagonala ändar knivarna tillåter reparation person att enkelt böja ändarna av sprinten så att stiftet kan dras ut ur fästhålet.
Bromsar Adjusting Tool Review

Bromsen justerande verktyg används för att hjälpa till att anpassa bromsbeläggen, men det kan också användas för att trycka bromsbeläggen öppna för att dra ut elektroderna utanför den roterande trumman. Verktyget är en lång, smal bit metall böjd på varje ände med en ände som har en skåra i sidan av bromsen justerande verktyget. Den justering Verktyget kan användas som ett nyfikna bar att skjuta dynorna öppna bredare när dynorna inte dra bort lätt. En 4-tums Addera C-Clamp

Tvingfäste används för att hålla bromsbacken vid fästplattan av trumbromsen. Klämman är i form av bokstaven "C", med en sida av munnen platt och den andra änden håller en bult som skruvas i till munnen av klämman, stänga respektive åtdragning av C-klämman så att den kan hålla artiklar i Placera medan du arbetar med dem. Mynningen av klämman kan bara öppna till 4 inches, vilket är allt som behövs när man arbetar på trumman bromsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58259.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.