Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man diagnostiserar Dra Brakes


När du trycker på dina bromsar, du förväntar dig att stanna i en rak linje. Men ibland när du trycker dina bromsar, drar ditt samtal till en sida. Under dåligt väder, kan det skyllas på vägförhållanden. Ibland dock, händer det under en mycket trevlig dag. Du broms och plötsligt bilen drar åt vänster eller höger, och du är inte säker på varför. Du måste diagnostisera problemet snabbt. Saker du behöver
övertryck däcktryck och luftpump
Ordet jack och står
Lug skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera trycket i varje av dina däck. Varje däck ska vara på den nivå som anges av illustrationen på förarsidans dörr. Om trycket är ojämn, kan det göra att bilen drar när du bromsar. Lägg luft om det behövs.
2

utesluta inriktning och styrning som dina syndarna. Kör ner en rak väg, och ta händerna från ratten för en halv sekund. Ta reda på om det drar åt höger eller vänster utan att träffa bromsen. Om så, bromsarna är inte ditt problem.
3

Palla upp bilen för att undersöka bromsok. Om bromsarna är ditt problem, är detta den mest sannolika boven i dramat. Ta av däck och fälg. Byt dina bromsok om det finns sprickor eller bitar saknas.
4

Ta bort bromsok, om de verkar vara fina. Sällan en defekt bromskloss eller disk kan också orsaka det här problemet. Byt ut dem om de bromsok kolla okej.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56855.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.