Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Bänk Lufta en huvudcylinder i en Ford Taurus

Ford Taurus premiär 1986 och har varit populärt för familjer sedan dess. Om det blir nödvändigt att byta ut cylindern broms master, se till att bänken blöder det före installationen. En ny huvudcylinder är full av luft, vilket, om det tillåts i dina bromsledningar, kan orsaka ytterligare broms problem. Du behöver inte någon specialutrustning till bänk blöda och det tar bara ca 10 minuter för varje årsmodell. Saker du behöver
ersätter broms huvudcylinder (varierar mellan årsmodellerna) katalog Bänk bleed kit (kan komma med cylindern) katalog skruvstycke eller klämma-på skruvstäd
Flaska DOT 3 bromsvätska
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den gamla cylindern broms master från din Ford Taurus. Leta efter det upp mot brandväggen, bakom luftskåpet röret och bredvid fjäderben.
2

Sätt ditt nya cylinder broms master i ett skruvstycke eller klämma den till en gammal tabell för att hålla det på plats. Kontrollera att det är nivån när du drar åt den vise.
3

Leta efter de två armaturer som medföljde bleed kit och skruva fast dem i uttaget hålen på sidan av Ford Taurus huvudcylinder , de kan båda vara på ena eller det kunde finnas en på varje sida, beroende på vilken årsmodell du äger. Lokalisera de två bitar av slang i satsen och för in dem tätt i beslag.
4

Böj rören upp och infoga dem i behållaren. Skär dem, om du behöver, så att de sitter med ändarna ungefär halvvägs in i reservoaren. Fäst dem på läppen av behållaren, så de stannar kvar och inte halka, kan du sluta med luft i systemet och måste börja om, om du hoppar över det här
5

Pour. färsk DOT 3 broms vätska in i reservoaren. Slangarna kommer att sträcka sig ned in i vätskan, vilket skapar ett hydrauliskt system. Detta innebär att du inte behöver spänna fast rören för att undvika att låta vätskan rinner tillbaka till huvudcylindern medan du arbetar.
6

Sätt in skruvmejseln i Ford Taurus broms huvudcylinder och skjut. Detta förflyttar kolven och tvingar bromsvätska in i cylindern för att rensa luft ur det. Du ser återvinning bromsvätska tillbaka in i reservoaren, vilket inte utgör en risk eftersom du använde färsk vätska.
7

Watch luftbubblor kommer ut ur rören. Om du har tydliga slangar, ser du luftbubblor som rör sig genom rören, om dina rör inte är transparenta, titta efter bubblor som kommer ut i vätskan i reservoaren. Ibland blöder kit kommer med svarta rör, så överväga att köpa tydliga sådana, om så är fallet.
8

Håll pumpa kolven stadigt tills du inte längre ser luftbubblor. Låt slangarna i huvudcylindern, försiktigt bort den från skruvstäd och installera primade cylindern i din Ford Taurus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56965.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.