Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Clutch Powerstroke Fläkt

The Powerstroke motorn finns i Ford pickuper, och har en fläkt koppling monterad på framsidan av motorn som ingriper med kylfläkten. Fläkten kan kopplingen gå sönder, och om det gör, då motorn inte kyls ner ordentligt, och kunde överhettas. För att åtgärda problemet, har kopplingen att tas bort från motorn av lastbilen, som kan göras på ungefär en timme. Saker du behöver
Spårskruvmejsel
dräneringskärlet
Fan remskiva innehav skiftnyckel
Fläktkopplingens skiftnyckel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Sätt ett uppsamlingskärl under framför lastbilen. Låt Ford svalna så att du kan lägga handen på kylarlocket utan att dra iväg. Öppna petcock ligger vid basen av kylaren och tömma innehållet i kylaren i dräneringstråget.
2

Ta bort slangen luftintag från toppen av motorn med spårskruvmejsel. Ta den övre kylarslangen från kylaren och motorn med spårskruvmejsel och dra bort det från fordonet. Unbolt overflow behållare från kylaren med tre åttondels tum Ratchet och uttag.
3

Håll fläkten remskiva stadigt med fläkten remskiva innehav skiftnyckel, sedan bort fläktkoppling med fläktkopplingens skiftnyckel.
4

Unbolt fläktkåpa från kärnan stöd med tre åttondels tum Ratchet och uttag. Lyft upp fläktkåpa och fläkt från motorrummet. Skruva loss fläkten från fläktkopplingen med tre åttondels tum Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61241.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.