Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att göra justeringar parkeringsbromsen en Pontiac Grand Am

Anpassa din Pontiac Grand Am parkeringsbromsen lätt med hjälp av en tång. Få under bilen för att göra denna enkla justering. Spara tid och pengar att göra justeringen hemma istället för att ta bilen till mekaniker butiken. Gör justeringen när bilen börjar glida ner för backen när den parkerades i en sluttning. Använd denna teknik för Pontiac Grand Am åren 1985 och 1993 och 1999 till 2005. Saker du behöver
Jack och pallbockar
Wrench och tång
Visa fler instruktioner
år 1985 till 1993
1

Dra upp parkeringsbromsen spaken för hand tills det klickar tre gånger. Leta upp spaken i bilen mellan förarsätet och det främre passagerarsätet.
2

Höj upp din Pontiac Grand Am bakhjulen. Använd din jack och stödja bakhjulen med domkraften.
3

Lokalisera kablarna parkeringsbromsen under bilen, som kommer från båda bakhjulen. De är belagda tråd kablar. Spraya kablarna med penetrerande olja. Detta förhindrar skador på kabeln och justermuttern.
4

Använd dina tång för att hålla broms kabeln och använda en annan tång för att justera muttern. Testa justeringen och snurra bakhjulen runt. Håll justera muttern tills du kan bara snurra bakhjulen efterblivna och inte snurra dem på alla framåt.
5

Ta av parkeringsbromsen och testa hjulen för full rotation bakåt och framåt. Sänk din Pontiac Grand Am med domkraften och ta bort domkraften.
Åren 1999 till 2005

6

ansätta och lossa parkeringsbromsen fem gånger. Verifiera spaken släpper helt genom att vrida på tändningen i bilen och kontrollera att parkeringsbromsen inte tänds på.
7

Dra upp på parkeringen spaken till fyra klick. Höj era bilar bakhjulen med en domkraft och och stödja hjulen med pallbockar. Verifiera bakhjulen inte kan vridas.
8

Lossa parkeringsbromsen och kontrollera att hjulen kan rotera fritt. Sänk bilen med domkraften och ta bort domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57063.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.