Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Fuel plocka upp från en 1978 Ford Bronco

A 1978 Ford Bronco har en förgasarmotorer, med en mekanisk bränslepump på motorn. Inuti gastank sitter bränslet plocka upp röret, vilket bränslepumpen använder som ett sugrör för att suga ut bränslet från tanken. Över tid kan denna upptagningsrör korrodera och skadas, och om det gör, då bränslet inte kan få till motorn. För att ta reda på om din bränsle upptagningsrör är skadad, måste du släppa gastank och ta bort bränsleröret. Saker du behöver
Jack
Jack står
Stoppklossar
träkloss
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Flathead skruvmejsel
mässingsdorn
Brass hammare
Visa fler instruktioner
1

Sätt stoppklossar runt framaxeln och sätta domkraften under bakaxeln. Lyft den bakre delen av Bronco med domkraften och sätta pallbockar under axeln.
2

Placera domkraften under bensintanken, som är bakom bakaxeln. Sätt träkloss på huvudet av domkraften, lyft sedan upp domkraften tills det når botten av tanken. Addera 3

Unbolt bensintanken remmar från ramen med 3 /8-tums ratchet, förlängning och uttag. Koppla bränsleledningar och bränsle påfyllningsröret till tanken med skruvmejsel och dra linjerna bort av tanken. Koppla ledningarna till bensintanken med händerna.
4

Sänk ned tanken från ramen med domkraften. Dra tanken ut från baksidan av Bronco med domkraften och sedan ställa tanken på marken. Vrid låsringen på bränslebehållarstommen upptagningsröret moturs med hjälp av mässingsdorn och mässing hammare. Lyft röret bränsleröret ur tanken med händerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61932.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.