Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur fixar Suburban Bromsar

dåliga bromsar kan orsaka allvarliga problem, även om stora fordon som Chevy Suburban. Du måste få dina bromsar fastställas så snart som möjligt. Antalet-en orsak till dåliga bromsar på alla fordon är nedsliten bromsbelägg. Byta dynorna lätt löser detta problem. Om slitna dynor inte ersätts snabbt, men de kan leda till allvarliga skador på bromsen, tvingar dig att byta ut stora delar som bromsskivorna. Saker du behöver
hävert Tool Review Jack står
Stora block
Brake Cleaner Review Tvingfäste
Open-end skiftnycklar
Anti-squeal förening
Chevy Suburban bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Drain om ... "i bromsvätskan från huvudcylindern med en riktig hävert verktyg. Höj och stödja den främre eller bakre änden av Suburban på pallbockar, lossa muttrarna först. Blockera hjulen på den andra änden, sedan bort hjulen på den upphöjda änden.
2

Tvätta hela bromsskivan och bromsoket med en aerosol bromssystemet renare, placera en kastrull under för att fånga återstoden. Använd inte en petroleum-baserade rengöringsmedel.
3

Tryck bromsoket s kolven i bromsoket med en C-klämma . Gör detta långsamt och lite i taget och titta på huvudcylindern s vätskenivån för att se till att det inte rinner. Du måste ta bort luftningsskruven först för en Suburban med låsningsfria bromsar.
4 < p> Koppla bort bromsoket från bromsskivan. Koppla loss slangen från oket genom att ta bort dess inlopp åtsittande bult och plugg i hålet. Ta bort skruvarna montering av bromsok fästet på skivan med en U-nyckel för att lossa bromsoket.

5

Inspektera skicket på bromsskivan. Om det finns djupa spår på skivan (som en följd av slitna försummade, bromsbelägg), byt ut skivan.
6

Ta bort nedre bulten montering av bromsok till fästet och vrid bromsok fram för att nå bromsbeläggen. På de bakre bromsarna på en Suburban 1500 modell, måste du hålla bromsok glidstiftet med en skiftnyckel samtidigt lossa fästskruven med en annan.
7

bort de inre och yttre bromsbelägg från bromsok bort och inspektera de övre och undre pad trotjänare från fästet tillbaka dem om de är i gott skick,.. byt ut dem om de är spruckna eller förvrängd.
8

Applicera en anti-squeal föreningen till den bakre änden av ersättningständerna kuddar och låt det stå några minuter. Montera de nya inre och yttre bromsbelägg till bromsoket.

9

tillbaka bromsoket i omvänd ordning, med en ny tätningsbricka vid anslutning inom bromsslangar till bromsoket. Byt hjulen och sänka bilen när du har bytt ut kuddar på båda hjulen. Upprepa för den andra änden av Suburban och fylla huvudcylindern då helt färdiga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57139.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.