Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur fixar frambromsarna på en 1995 Jeep Wrangler

Den 1995 Jeep Wrangler front-bromssystemet består av en rotor, bromsok och två bromsklossar. Systemet drivs med hydrauliskt tryck från broms master solenoiden när bromspedalen är nedtryckt. Byte bromsbelägg för din Wrangler är tillgängliga från alla Jeep återförsäljare eller de flesta auto-delar butiker. Det finns många olika kvaliteter av kuddar för din Jeep också, så konsultera en del professionella att få dynorna som är rätt för dina behov. Saker du behöver
rörtång
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Ratchet
Tvingfäste
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på framsidan av din jeep med en domkraft och placera en uppsättning pallbockar under rambalkar för din Jeep. Sänk domkraften tills Jeep vilar på pallbockar med framdäcken från marken.
2

bort däcken från jeepen och ställ dem åt sidan. Leta reda på bromsoket på toppen av bromsrotorn och styrspindeln. Två fästbultar glida in från baksidan av bromsok, ta bort dem med hjälp av en hylsa och spärrskaft och ställ dem åt sidan för nu
3

Lyft bromsok från rotorn och slå på. det över så öppet är vänd uppåt. Lyft den yttre dynan utanför tjocklek genom att dra den rakt upp. Klämmorna snäpper bort bromsok och dynan kommer att lyfta rätt ut. Släng den gamla dynan.
4

Skjut innerdyna in mot mitten av bromsoket. Klämmorna på baksidan av dynan kommer sluta med bromsok kolv, så att du kan lyfta dynan ur bromsoket. Släng den gamla dynan.
5

Pace en liten skrot av trä över kolven på bromsok, sedan placera en stor C-klämman över caliperhuset med skruvdelen på träet skrot. Vrid skruven, driver bromsok kolv i bromsoket tills den övre kanten av kolven är i jämnhöjd med caliperhuset. Ta bort C-klämman och skrot av virke från bromsoket.
6

in den nya bakre dynan i bromsoket med Låsfjädrar inför bromsok kolv. Skjut dynan tillbaka, knäppa fjädrarna i kolven. Sätt in den nya fronten pad i bromsoket, knäppa de två Låsfjädrar på bromsoket.
7

Installera bromsok över rotorn och rikta monteringshålen med hålen på styrspindeln. Skjut bultar i från baksidan av bromsok, dra sedan åt dem med en hylsa och spärrskaft tills de ligger tätt. Upprepa proceduren på motsatt bromsen.
8

Montera hjulet på hjulbultar sedan installera muttrarna. Höj Jeep av domkraften står med en domkraft, ta läktaren från under Jeep, sedan sänka Jeep till marken. Dra åt muttrarna helt med en rörtång.
9

långsamt pumpa bromspedalen på din Jeep för att driva kolvarna och kuddar ut för att möta rotorerna. Provköra Jeep att säkerställa reparationen var framgångsrik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57947.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.