Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Pump bilen bromsar


Bromssystemet på din bil består av hjul cylindrar , en huvudcylinder och hydrauliska ledningar . Genom att trycka på bromspedalen kommer att driva hydraulvätska till varje hjul , tillämpa bromsbackarna eller dynor till hjulet , och stanna bilen . Senaste arbete på bromssystemet eller en läcka i de hydrauliska ledningarna kommer att leda till att du måste pumpa dina bromsar att hålla dina bromsar från operativsystemet . Instruktioner
1

Tryck ner bromspedalen i bilen . Bromspedalen är en på vänster eller mitten pedalen när bilen är en manuell växellåda . Genom att trycka på bromspedalen ner kommer att tvinga bromsvätska från huvudcylindern genom de hydrauliska ledningarna till varje hjul . Den hydraulolja gäller kraft till bromsbackarna eller bromsok som har två bromsbelägg . Den kraft som anbringas kommer sakta och så småningom stoppa bilen .
2

Tryck pedalen i golvet upprepade gånger tills du kommer till den punkt att pedalen inte längre färdas ner och ger motståndskraft mot ditt tryck . Detta upprepas pumpning av pedalen kommer att bygga ett tryck i de hydrauliska ledningarna och så småningom nå en punkt som kommer att hålla , även om det är bara för en kort tid .
3

Pump pedalen varje gång du stanna eller sakta för att se till att du kommer att ha fungerande bromsar . Vänta inte med att ha dina bromsar tjänster om du har något av dessa symtom . Se en kvalificerad mekaniker och ha systemet servas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56832.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.