Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Bänk Bleed en huvudcylinder i en Chevy Silverado

Den grova och tuffa Chevy Silverado rad består av de 1500, 2500 och 3500 modellerna. Vid byte av cylinder broms master i en Chevy Silverado, bör du bänk lufta ny innan du installerar det. Det tar bara ca 10 minuter och kommer att se till att det inte finns någon luft i systemet som kan i sin tur få pumpas in i dina bromsledningar. Dessa instruktioner gäller för alla årsmodell. Saker du behöver
ersätter broms huvudcylinder (varierar beroende på modell år och motortyp) katalog Bänk bleed kit (kan komma med cylindern) katalog skruvstycke eller klämma-på skruvstäd
Flaska DOT 3 bromsvätska
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den gamla huvudcylindern innan du bänk blöder den nya. Den sitter högt på förarsidan i motorrummet till höger om motorn. Du kan rengöra och återanvända den gamla reservoaren eller få en ny (vissa huvudcylindrarna kommer med en).
2

Ställ nya Chevy Silverado huvudcylinder i ett skruvstäd på din arbetsbänk eller bord. Kläm fast den på plats, se till att den nivå, vilket bidrar till att göra att luftfickor inte bildas under processen. Ta de leveranser som kom i din bleeder kit och ställa ut dem, så att du kan inventera vad du har.
3

Montera behållaren på ersättning cylindern, om det inte redan är gjort. Hitta de två beslagen som medföljde satsen och skruva in dem i uttagen på sidan av cylindern. Sätt in de två längder av plastslangen ur satsen in i beslag, sedan böja upp dem så att de syftar till bromsvätskebehållaren.
4

Cut slangarna så att de fastnar halvvägs ner i behållaren. Klipp de två rören till läppen av behållaren för att hålla dem på plats, så att du inte hamnar tillåter luft i systemet eller sprutning bromsvätska överallt.
5

Fyll Chevy Silverado är reservoar med färsk bromsvätska. Sätt tillräckligt med vätska i behållaren för att fylla det knappt maxstrecket. Slangarna bör sträcka sig ned in i vätskan för att göra en tillfällig hydraulsystem.
6

Pump kolven på huvudcylindern att skjuta bromsvätska genom den och in i slangsystemet. Gör detta genom att föra in en skruvmejsel i cylindern och trycka den mot kolven för att börja pumpa fluiden. Vätskan kommer återvinna tillbaka in i reservoaren, men det är okej eftersom du använde färsk vätska.
7

Watch för luftbubblor kommer ut ur slangarna och in i bromsvätska i behållaren. Håll pumpa tills all luft är ur cylindern och bubblar inte längre visas. Om slangarna som följde med kitet är svarta, kanske du vill köpa tydliga och kära för att hjälpa dig att se bubblorna bättre.
8

Håll slangarna i behållaren och ta bort cylindern från skruvstäd. Nu kan du installera primade huvudcylindern i din Chevy Silverado.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56966.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.