Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man diagnostiserar Dragging Brakes

Punktsök broms problem stump många bilägare. Frågor uppkommer om huruvida problem plågar fram-eller bakhjulen. Diagnose dra bromsar genom att kontrollera trummorna efter att först isolera problemet till bakhjulen. Dessutom tror "säkerhets-först" med någon bil reparationer eller diagnos. Var försiktig, bära rätt skyddsutrustning och arbetar med en kompis när det är möjligt. Instruktioner
1

avgöra om släpa inträffar i fram-eller bakhjulen. Lyft upp fram-och bakänden av bilen separat för att se om hjulen roterar fritt. Om hjulen fastnar på baksidan slutet, då bromstrumman kan vara som orsakar problemet. Fastnat hjul på den främre änden av bilen kan resultera från bromsskivans frågor. Använd en domkraft för att hissa upp bilen.
2

Ta reda på vad en del av de trumbromsar orsakar dra. Avgränsa problemet genom att titta på parkeringsbromsen kabeln, de justerare broms och cylindrarna hjul. Addera 3

Kontrollera kabeln parkeringsbromsen. Inspektera området för rost, som kan fastna i kabeln i sin anläggning område. Släppa en spak parkeringsplats paus kommer inte befria en rostig kabel från sin bostad, och som resulterar i att dra. Hjulen snurrar långsammare än vanligt eftersom kabeln drar en av de skor mot trumman.
4

Undersök bromshävarmar. Använd en plast hammare för att separera trummor från skorna. Bromshävarmar placerar automatiskt skorna nära trumman eftersom skorna "friktionsmaterial slits ut. Om justeraren skjuter skorna ut för långt, kommer de att dra mot trumman.
5

Inspektera hjulcylindrarna. Om dessa har fastnat, producerar de symtom som liknar fastnat bromshävarmar. Korrosion bildas inuti systemet på grund av brist på bromsvätska som orsakar av hjulcylindrarna att fastna i öppet läge. Detta resulterar i bromsbackar trycka på trumman även efter bromsarna frigörs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56909.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.