Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Ford Coil Escape Ignition

Tiden var, var en typisk Ford motorns gnista styrs av en mekanisk distributör, som spridda gnista mellan de olika tändkablarna baserat på växlarna vid basen. Ford har ändrat sitt system och moderniserat tändsystemet i fordon som Ford Escape, och nu finns det enskilda tändmoduler som kontrollerar varje tändstift, vilket gör att motorn fungerar mer effektivt. Om någon av dessa tändmoduler skulle bli fel, kommer din motor fungerar dåligt och en motorkod kan visas. Saker du behöver
skruvnyckel som
3/8-tums ratchet, förlängning och uttag
Byte tändspole
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och koppla bort minuspolen från batteriet med hjälp av en skiftnyckel.
2

Leta tändspolen som du vill ersätta. Avlägsna tändkablar på vardera änden av tändspolen genom att greppa boot på viran och dra. Koppla bort kablaget från tändspolen samtidigt.
3

unbolt tändspolen från fästet med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Ta bort spolen från motorrummet, placera sedan ersättning på fästet och fäst den med fabriken hårdvara och 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
4

Clip ledningsnätet i tändspolen och skjut tändkablar på inläggen på tändspolen tills de gör ett knäppande ljud, vilket indikerar att uppstarten är säkert på elektroden. Sätt sedan tillbaka minuspolen på batteriet med hjälp av en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60111.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.