Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vad är gnisslande ljud från min Bakbroms ?

När det gäller säkerheten för din bil , rätt att bibehålla bromssystemet är en av de viktigaste åtgärder du kan vidta . Ett skrapande ljud som kommer från bilens bakhjul när du bromsa är ett tecken på att dina bromsar farligt är slitna och måste servas omedelbart . Orsak

När du trycker på bromspedalen i bilen , är de främre och bakre bromsarna engagerade för att bromsa hjulen . En slipning eller skrapning oljud uppstår när bromsbeläggen har slitits ned till den punkt där metallen exponeras och skaver mot bromsskivan eller trumma .
Solution

ta din bil till en seriös verkstad så snart som möjligt för att få bromsbeläggen bytas . Om du har levt med den gnisslande ljud under en längre tid , kanske du har allvarligt skadat bromsrotorn . Om detta är fallet , rotorn också måste bytas ut och kostnaden för arbetet kommer att gå upp snabbt .
Kostnad

Priset på broms reparation varierar beroende på bilmärke och modell , men den genomsnittliga kostnaden för en bromsundersökning och foder ersättning är mellan $ 90 och $ 250 per axel . Om dina rotorer behöver bytas också, kan kostnaderna stiga till mellan $ 300 och $ 650. Om du är medlem AAA , kan gå till en butik som erbjuder ett AAA rabatt hjälpa dig att spara lite pengar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58734.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.