Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man fixar en 1990 Cadillac Seville Bromsok

En brännande lukt från bromsarna på en 1990 Cadillac Seville typiskt indikerar problem med bromsok - specifikt, kan de "drar" på hjulet. Förlust av bromskraft kan också peka på bromsoken 'kolvarna att frysas. I båda fallen bör bromsok genast ersättas för att undvika risk för skada. Du kan bygga ett bromsok i ungefär en timme eller så, vilket gör den totala reparationstiden för varje hjul ungefär två timmar. Saker du behöver
Automobile jack
Jack stå
Stoppklossar
rörtång
Turkiet Baster
dräneringskärlet
bromsvätska
bromsslangarna
Bromsbelägg
Caliper ombyggnadssats
Luftkompressor
träkloss
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorrummet och tryckavlasta hydraulisk ackumulator för bromsarna. Töm hälften av bromsvätska från huvudcylindern med en kalkon Baster, och placera den i tråget för senare återvinning. Placera en stoppklossar bakom de bakre hjulen på bilen. Lyft Cadillac med en bil jack.
2

Placera en pallbock under Sevilla nära fästpunkten. Höj domkraften stå upp till ramen. Tag bort hjulet från Cadillac genom att lossa muttrarna med rörtång. Placera två av muttrarna tillbaka på hjulet för att hålla rotorn på plats. Lossa bromsok bultar med en hylsa och spärrskaft, och dra ut den ur hållaren.
3

Lossa bromsslangen från bromsoket med hjälp av en skiftnyckel. Koppla loss bromsslangarna från stålet bromsledningen hjälp av en skiftnyckel. Släng broms slang. Flytta bromsok till arbetsbordet och skala den genom att ta bort bromsbelägg, shims, fjädrar och stift.
4

bort bromsok kolv genom att placera ett block av trä som är lite tjockare än de båda bromsbelägg kombinerat bakom kolven. På baksidan av okets hus är en öppning. Placera en luftledning på öppningen och tvinga kolven ur med luft med lågt tryck. Gör detta noggrant, och se till att du bär dina skyddsglasögon.
5

Ta bort tätningarna från oket med ett verktyg som inte repar ytorna. Detta kan vara en bit trä eller plast, så länge det inte repar. Montera nya O-ringar och bromsok kolv. Placera dammskyddet på bromsoket. Om bromsok har tillräcklig skada så att du inte kan lätt få isär den, måste du byta ut den.
6

Placera en ny uppsättning bromsbelägg i bromsoket. Placera bromsoket på Cadillacs monteringsvagga och fäst den med de kvarhållande bultarna genom att dra åt dem med en hylsa och spärrskaft. Anslut en ny broms slang till stål bromsledningen, och dra åt den med en skiftnyckel. Anslut bromsen slangen till oket, och dra åt den med en skiftnyckel.
7

tillbaka hjulet och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under Sevilla. Sänk bilen till marken och upprepa proceduren på det andra hjulet. Lägg bromsvätska till huvudcylindern när projektet är klart. Ha en hjälpare att pumpa bromsarna och hålla dem medan du öppnar avluftningsventilen att driva ut luften från bromsledningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59065.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.