Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Verktygsmaskiner för ett chassi Liner Frame

Chassi Liner är den största tillverkaren av ram reparationsprocessen rack. En ram rack är en mekanisk hiss som mekaniker använder till lyfter bilar från marken, så att de kan göra reparationer på undersidan av fordon. Chassi Linje tillverkar fem olika typer av ram rack. Var och en är utformad för att lyfta bilar i olika storlekar, från små bilar till stora semitrailers. Chassi Liner tillverkar även verktyg som ska användas i tandem med ram rack när du gör bil reparationer. Förankring och adapter Verktyg

Chassi Liner tillverkar verktyg som gör auto mekanik för att hålla bilar och bildelar på plats under reparation. Den största av dessa verktyg är Quick Ratchet Truck & SUV Förankring System som används vid reparation av storskaliga fordon. Dessutom tillverkar företaget många adaptrar och ankare för specifika bil märken och modeller, bland annat Honda, Mercedes-Benz och Corvette.
Mätverktyg

Många försäkringsbolag kräva mekanik föra detaljerade dokument belyser ett fordons reparations-och underhålls-historia. Chassi Liner tillverkar två verktyg som används för att mäta fordon, som bevis för mekaniker arbete. CLC Pro är ett datoriserat system som mäter de nedre och övre organ av bilar, lastbilar och sport utility fordon. Den UltraLight 3D möjliggör tredimensionell mätning av bilar av alla storlekar.
Service Parts

Chassi Liner tillverkar tjänster verktyg som behövs för ram rack korrekt använda . Dessa verktyg kan köpas och installeras för att ersätta dåligt fungerande ramdelar rack. Företaget erbjuder tre storlekar av hydraulik, två typer av högtrycksslangar och 10 olika kedjor torn.
Små verktyg

Chassi Liner tillverkar många tillbehör frame rack. Verktygsplåtar, eller uppsättningar av verktyg, stödja olika behov bilen reparerar. Krokar, klämmor, avdragare och nätadaptrar är några av vad som ingår i var och en av de fem verktygsplåt som bolaget erbjuder. The Tower Jack System används för att lyfta en bil ännu längre från marken. Detta ger auto mekanik större flexibilitet när du arbetar under ett fordon. Chassit Liner System kan endast användas med fordon som väger mindre än 9000 kg. Chassi Liner säljer många andra mindre tillbehör - såsom hjul står, rullar och dockor - syftar till att ge service till auto mekanik Använda ramar ställningar vid reparation fordon Addera Om Chassis Liner

Under 2011 firade Chassi Liner mer än 25 år i tjänst i kollisionen reparation. Organisationen arbetar med ett uppdrag att förse de anställda med en "givande arbetsmiljö," samtidigt främja "säkerhet, hälsa och välfärd," enligt sin webbplats. Chassi Liner har sitt huvudkontor i Fort Worth, Texas, och upprätthåller ett regionalt kontor i Bloomington, Minnesota.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62072.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.