Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter rotorn i en Mercury Villager

Om du märker att din Mercury Villager börjar vibrera eller puls när du kommer till ett stopp , är det dags att byta ut de gamla rotorer . Dina rotorer är förmodligen skev eller sliten . Du kan ha dem testade och återuppstått , eller så kan du installera nya rotorer . Instruktioner
1

Placera en domkraft och pallbockar under din Mercury Villager van och blockera de främre och bakre däck för att hålla din van från att rulla .
2

Ta av hjulet och däcksenhet med en hylsnyckel eller luft skiftnyckel med en lämplig adapter . Avlägsna bromsok bult och glida bromsbelägget bort av den gamla rotorn. Stötta bromsok med en bit av mekaniker tråd och sedan ta bort den gamla rotorn .
3

Rengör eventuellt skräp och smuts och sedan ersätta broms skivor fram med en ny rotor och skjut den på plats . Säkra ny rotor med fästskruvar och ersätta bromsoket och pad och kasta tråden .
4

Säkra bromsok bultar med rätt åtdragningsmoment ( 29 NM (22 pund /fot ) ) . Byt hjul och däck montering och skruva fast hjulskruvarna med en momentnyckel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56910.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.