Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bromsbelägg Sko


bromsback foder knutna till skor med nitar behöver bytas ut när man bär till 1/32 tum av niten huvuden. Arbetet med bromsarna i par för att bibehålla lika bromsverkan på båda sidor av bilen. Byt alltid bromsbelägg sko på båda de främre eller bakre däck samtidigt, även om endast ett hjul foder behöver ersättas. Saker du behöver
tänger Bromsfjäder
Hög temperatur smörjmedel
Drill
Extra stora bit
Rag
bromsback foder
Visa fler instruktioner

1

Ta av hjulet och bromstrumman. Notera monteringen av fjädrarna och hållare för framtida referens. Ta den tillbakadragande fjädrarna och broms hållare sko med tång bromsfjäder.
2

Ta skorna och lyft bort dem från fästplattan. Låt dem glida ihop. Demontera justerskruven och våren. Smörj justeringsskruven med en hög temperatur smörjmedel efter avlägsnande. Markera den främre och bakre skon.
3

Använd en borr med en extra stor bit för att ta bort de gamla beläggen. Behålla den ursprungliga storleken nithålen.
4

Rengör fästplattan med en torr trasa eller en godkänd rengöringsmedel. Applicera hög temperatur smörjmedel lätt att fästplattan så att bromsbackarna inte gnissla efter montering.
5

Säker nya bromsbelägg sko. Installera nitar, med början i mitten och arbeta mot ändarna. Nitar bör hålla fodret bromsvajer säkert utan att dela nära nithålen.
6

ihop och testa bromsarna, gör flera lågvarviga stopp för att säkerställa att de fungerar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56907.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.