Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Typisk körsträcka för Brake Pad Replacement

Bromsar är ofta en sista försvar för att förhindra olyckor som kräver en person att sluta tvärt . På grund av deras viktiga roll i bilsäkerhet , uppgifter om typiska körsträcka som skall trafikeras innan brake pad ersättare behövs kan vara till nytta för fordonsägare . Miltal
p Det finns ingen exakt körsträcka som kan förutsäga livslängden på ett fordons bromsbelägg . Det rekommenderas ofta att bromskloss byte bör ske när du har passerat 35.000 mil märke . Detta är inte standard för alla fordon , dock.
Faktorer

Bestämma körsträcka för bromsbelägg byte kan vara knepigt eftersom så många faktorer påverkar broms slitage . Körvanor , liksom villkoren för vägen är exempel på detta . Även förare som rutinmässigt bära tunga laster är benägna att kortare bromskloss liv .
Överväganden

Eftersom körsträcka är inte en exakt vetenskap när det gäller att bestämma om du verkligen behöver en ersättare bromskloss , kanske förarna vill överväga en alternativ metod . Inspektera dina bromsbelägg är ett säkert alternativ , som alla kuddar med 1/8 av en tum i tjocklek bör ersättas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58798.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.