Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man monterar Bromsledningar & Beslag

Bromsledningar och beslag är oftast något vi letar efter en professionell för att hantera, men nu gör-det-själv mekaniker kan lyckas sätta ihop sina egna bromsledningar och alla tillbehör som behövs med bromsledningen församling kit. Dessa kit innehåller en lång sektion av bromsledningen, både manliga och kvinnliga rördelar och grenröret montering, vanligen kallad banjo på grund av sin form. Inga speciella verktyg behövs förutom en bordsskiva eller bänk skruvstäd för att säkra beslag korrekt. De omfattar även ett skruvstäd skiftnyckel för att hjälpa till att hålla bromsledningen i skruvstäd. Saker du behöver
Kvinna bromsslang montering
-3 flätade bromsslang slang
Sidavbitare årig Man bromsslang passande
Banjo (grenrör) bromsledningen passande
7/16- tums skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Slip honkopplingen bromsledningen över slutet på -3 bromsledningen slang. Klipp änden av slangen mellan de svarta strecken med ett par sidokuttrar.
2

Sätt -3 slangen i slutet av den manliga bromsledningen passande motsatt ände med muttern på den. Tryck in det i kopplingen för hand tills den första streck det gäller att helt försvinner under ärmarna av handelen.
3

Håll slangen och hanen bromsledningen montering och sätt skaftet på Banjokoppling in i änden av handelen och in i slangen. Den banjo är den passande att har en lång axel och en runda änden på det som har ett hål i den. Det finns en linje där axeln av banjoen flairs ut. Detta kallas vittnet linjen och det är avgörande för en korrekt montering av bromsledningen och rördelar. Slutet av banjo
4

Twist tills gängorna på banjo axeln rensa insidan gängorna på hankoppling. Detta gör det möjligt för banjo att rotera fritt inne i anslutningen tills det är dags att fästa den vid grenröret.
5

Kontrollera svarta streck på slangen för att vara säker på att slangen inte rör sig under installationen av banjo. Du kan också kolla vittnet linjen på banjo samt. Det bör vara inne i handelen.
6

Placera den medföljande skruvstäd skiftnyckel på den sexkantiga änden av handelen och sedan placera enheten i en bänk eller bord skruvstäd. Tryck honkopplingen bromsledningen som du sätter på slangen i början av denna process fram till den manliga montering. Fäst den till hankopplingen med en 7/16-inch skiftnyckel tills den sexkantiga änden av de kvinnliga passande platser på den sexkantiga änden av handelen.
7

Montera denna ände av bromsledningen i plats, rutt slangen till andra änden och skär bort det mellan strecken som tidigare. Sedan upprepa processen för detta ändamål av bromsledningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58955.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.