Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar Front Pads Hjulbroms

Min artikel handlar om hur man ändrar främre kuddar Hjulbroms. Saker du behöver
nya bromsbelägg
broms lube
AC klämma
multi-sized skiftnyckel
Tire Iron
Jack Review, en extra person ... utifall
Handskar
Visa fler instruktioner
1

Innan du börjar måste du ha bilen på plan mark. 100% plant. En plan yta hindrar bilen från att rulla och faller på toppen av er ifall hjulen flytta eller om du felaktigt jack upp bilen. Se till att nödbromsen är på också. Ta två tunga stenar eller tegel och placera dem i den främre och baksidan av de bakre däcken, även detta hindrar bilen från att rulla FRAMÅT och bakåt.
2

bort dina bilar navkapslar och med däcket järn, mjuka upp blottarna. Ta inte bort dem helt, bara lossa dem tillräckligt för att kunna skruva av när bilen är uppallad.
3

När hjulmuttrarna är lös jack upp din bil. Du kommer att veta att bilen är tillräckligt hög om du kan placera båda händerna ovanpå varandra under upplyft däcket. När det är klart, manuellt skruva av muttrarna och ta bort däcket. När däcket tas bort, placera den under bilen. Genom att göra detta att bilen inte kommer att helt falla om den rullar eller på något sätt faller. Det blir lättare att jack tillbaka upp detta sätt.
4

Nu kommer du att titta på bromsen kaliber mount. Lokalisera kaliber stift glider (en på ovansidan och en på undersidan av kaliber mount) lossa båda stift diabilder och ta bort.
5

När fästet bort en rund metallbit (kolven) kommer att vara en några inches ut. Ta din C-klämman och placera den som visas i bilden. Vridklämman tills kolven trycks helt tillbaka i
6

När det är klart, sitter fästet broms kaliber ovanpå rooter, låt inte fästet hänga med bromsledningen. Nu, ta din PIN diabilder och smörj dem med broms smörjning och sitter dem åt sidan.
7

Nästa, helt enkelt ta bort de gamla bromsbeläggen och montera de nya i. Se till tjocka sidan är inåt. När det är klart, satte fästet broms kaliber tillbaka på bromsarna och sätt de smorda stift glider. Innan du drar stiftet glider, skjut dem in och ut se till att de kan glida fritt. Dra sedan åt.
8

Nästa, lägg dina däck igen och manuellt skruva på muttrarna. Sedan säkert sänka ditt fordon, med hjälp av domkraft. Efter, använd din däck järn för att dra åt muttrarna för att säkra din däck till din bil.
9

Upprepa dessa steg till den andra sidan av bilen genom att vrida bilen i motsatt riktning. När de är färdiga, komma in i din bil och pump på dina bromsar (upprepade gånger trycka på bromsen) tills du inte kan pumpa dem längre. Kör runt kvarteret och pumpa dina bromsar lite mer vid varje stopp. I en parkeringsplats eller tom gata, excel hastighet till 30-35 mph vårt slam på bromsarna för att försäkra din bil stoppar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57105.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.