Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en 1999 Hyundai Switch Accent Broms

Hyundai Accent fortsätter att vara en populär modell, främst på grund av dess låga pris och kvick prestanda. Den 1999 Hyundai Accent bromsomkopplare sitter under förarens instrumentbräda, dock är den monterad nära toppen av bromspedalen så lite ansträngning som behövs för att nå fästet området. Det finns bara två trådar kommer till omkopplaren och drift är mycket enkelt. När bromspedalen trycks, sträcker växeln och bromsljusen tänds. Saker du behöver
Ficklampa
1/4-tums socket set
Visa fler instruktioner
1

Arbeta dig under förarens streck, eller ta bort den nedre tankstreck genom att lossa de två undre skruvarna och lyfta upp och ur vägen. Även om det inte är absolut nödvändigt att ta bort detta skydd, kan det göra det enklare och mer tillgängligt att nå växeln.
2

Dra ut brytaren. Shine ficklampan till toppen av bromspedalen. Bara för att den bakre delen av pedalen är en liten konsol som bromsomkopplaren passar in. Nå bakom och greppa brytaren, dra sedan ut den. Omkopplaren är hålls på plats av hållaren och de trådliknande ringar på omkopplaren kroppen. Det blir en tight passform, så en del kraft kan behövas för att dra i spaken ut.
3

Lossa sladdkopplingsdonet.
4

Infoga och justera växeln. Skjut kabeln kontakten på den nya växeln, och skjut strömbrytaren till växeln monteringshål. Något bromspedalen och fortsätta att driva övergången till fast sittplats det bredvid omkopplaren stopp på pedalen. Släpp pedalen och lätt ryck uppåt för att justera växeln. Du hör brytaren klickar på plats när den slutliga justeringen görs.
5

tillbaka den nedre luckan om den togs bort.
6

Test bromsljusen. Manövrera bromspedalen och ha en assistent titta bromsljusen för att vara säker på sin verksamhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58465.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.