Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Uppskatta en Radiator Repair

Generellt fordon med större radiatorer, speciellt tunga lastbilar eller specialitet radiatorer racing är ganska dyr. Om du ändrar kylaren så kan du spara en hel del pengar i arbete. Även om det inte tar lång tid att ersätta en radiator i de flesta bilar, de timpriser för återförsäljare och de flesta bensinstationer kör minst $ 80 och i slutet av 2010. Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

skriva ner året, märke och modell av din bil. Också skriva ner motorstorlek. Du hittar motorstorlek på klistermärket på undersidan av huven eller på kylaren fläktkåpa. Storleken är i det övre vänstra hörnet på etiketten. Vissa platser kommer också att be dig för åttonde eller 10: e VIN siffra. Skriv ner hela VIN.
2

Mät kylaren kärna. Detta är metalldelen mellan de två tankarna. Skriv ner bredden och djupet på kylaren.
3

Kontakta en butik radiator reparation om du kommer att göra arbetsmarknaden själv, och om du väljer att reparera kylaren. Fråga dem hur mycket det är att ersätta de tankar och till kärnan i kylaren. De kommer att be dig om information om ditt fordon och radiator storlek. Skriv ner priset.
4

Call tre olika bildelar butiker och be dem priset på kylaren för ditt år, märke och modell fordon. De kommer att be dig om information som du tidigare skrev ner. Skriv ner priserna. Samtidigt, fråga dem hur mycket frostskyddsmedel. Om du använder 50/50, behöver du 2 liter, eftersom det redan är utspädd. Om du använder någon annan frostskyddsmedel, och du är i söder, kommer en gallon räcker. Uppe i norr, där det blir kallt, ska du använda två liter.
5

Fråga Bildelsaffärer hur mycket slangar och klämmor är, om du ska byta ut dem.
6

Kontakta tre olika serviceanläggningar, om du ska ha någon annan byta kylaren för dig. De kommer att ge dig ett pris som inkluderar delar och arbete. De serviceanläggningar bör ha en bok eller ett datasystem där de kan slå upp arbetsmarknaden för just din bil. De flesta radiatorer tar ungefär en timme till en och en halv timme, men vissa kan ta upp till tre timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61045.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.