Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ändrar Front Joints Axel U på en 2006 F-250

Framaxeln U-fogar på en 2006 Ford F-250 är en del av drivaxeln som ansluter överföringen fallet till framaxeln. Dessa U-fogar har dussintals små lager installerade på varje ände, och när de slits ned, då U-fogar kommer att misslyckas. Detta orsakar extra buller, och så småningom, kan drivaxeln misslyckas. För att åtgärda problemet måste du byta ut den U-leden på drivaxeln ansluter till framaxeln, vilket tar några timmar att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
skiftnyckel set
Spetstång
skruvstycke
1/2-tums socket set
ersätter u joint
Visa fler instruktioner
1

lyft framsidan av F-250 med domkraften och sätta pallbockar under framaxeln och ramen. Skruva loss främre drivaxel från överföringen fallet och framaxeln med en skiftnyckel. Ta drivaxeln ut från främre hjulupphängningen och flytta över den till bänken skruvstäd.
2

Lossa klämmorna på sidorna av U-leden i slutet av drivaxeln med hjälp av nål-näsa tänger. Sätt i en hylsa på änden av U-fog som är mindre än flänsen till drivaxeln. Sätt en sockel något större än flänsen på drivaxeln på motsatt sida. Installera enheten i bänk skruvstäd. Dra ner skruvstäd tills u-leden pressas ut ur ena sidan av drivaxeln med större uttag.
3

Dra av lageröverfallen på u-leden med händerna . Dra U-joint ur drivaxeln och kassera den. Installera den nya U-joint in drivaxeln med händerna. Tryck på u-leden in drivaxeln med mindre uttag och bänk skruvstäd. Sätt tillbaka drivaxeln till överföringen fallet och framaxeln med fast nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62116.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.