Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Lufta bromsar


Du lita på dina fordon bromsar varje gång du kör din bil. Dessa bromsar är vad håller dig från att träffa något. Men om dessa bromsar misslyckas, kommer du säkerligen vara i ett farligt läge. När de börjar känna svampig, betyder det inte nödvändigtvis betyda att du behöver dyra broms arbete, de kan helt enkelt vara i behov av blödningar. Du kan göra det jobbet själv. Instruktioner
1

Fyll huvudcylindern med bromsvätska innan du börjar. Jack bilen upp så att de två bakhjulen är cirka sex inches ovanför marken. Skjut under höger bakhjul och titta på baksidan av bromssystemet för en liten avluftningsventil. En avtappningsventil är en ihålig bult. När lossade det låter bromsvätskan rinna ut och resultera i att bilen har inga bromsar.
2

Montera en gummislang över änden av avluftningsventilen. Se till att det sluter tätt och se till att den fria änden är under nivån för färskt och ren bromsvätska. Som bromsvätskan i raden skjuter ut ur systemet, kommer du att se en bubbla kommer från slutet som är under vätska. Ha en hjälpare sitta i förarsätet
3

och följ dina instruktioner. Berätta din hjälpare att pumpa bromsarna hårt några gånger. Öppna avluftningsventilen och berätta för din hjälpare att trycka på bromspedalen ordentligt ner till golvet och håll den där tills du meddelar annat. Stäng avluftningsventilen och har din hjälpare släpper bromspedalen.
4

Upprepa denna process tills du ser en liten bubbla ut från slangen under ytan av bromsvätskan i burken. När du är klar med detta hjul, flytta till vänster bakhjul. Innan du påbörjar nästa hjulbroms, fylla på huvudcylindern. Få ställa upp och upprepa samma steg för det här däcket. De kommande två hjul som du kommer att blöda är det högra framhjulet och sedan vänster framhjul.
5

Lufta hjulen i den ordning de längsta bromsledningen först och sedan arbeta mot den kortaste bromsledningen. Fyll på huvudcylindern innan varje nytt hjul. När de bakre bromsarna är klar, sänker bilen och palla upp framför bilen. Kom ihåg att vägen testa bromsarna och se till att de fungerar väl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56847.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.