Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man målar bromsoken


Många bilägare gillar tanken på att modifiera sina bilar på något sätt som gör dem unika bland tusentals liknande bilar. Däremot kan många av dessa ändringar vara oöverkomligt dyr. Måla dina bromsoken, dock är mycket prisvärd. Det är lätt nog att professionell kompetens inte krävs, och det ger en subtil men distinkt utseende till ditt fordon. Saker du behöver
Bil jack eller bil lyft
Stålborste
Rengöring lösning
Däck järn
Sprayfärg
Tape
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Välj färg på sprayfärg för dina bromsok. Tänk på att vissa typer av sprayfärg är mer lämpade för metall tillämpning än andra. Om du är förvirrad, konsultera en anställd på din järnaffär om effektiviteten av de färger och hur mycket färg du behöver.
2

Lossa muttrarna som håller däcket på hjulet ett eller två varv . Du kommer att behöva ta bort däcket för att komma till bromsoken.
3

höja fordonet från marken. Eftersom du kommer bara att måla ett bromsok på en gång, kan en domkraft användas, men det är inte rekommenderat. Om du använder en domkraft, se till att du vet hur säker den är därför försiktig med att placera en hand under bilen.
4

Skruva muttrarna resten av vägen, ta sedan bort däcket från axeln. Kontrollera att hjulmuttrarna är belägna i ett säkert område för att förhindra förlust.
5

Förbered bromsoket för målning genom skrubbning det med stålborste och därefter genom att gnugga den med en trasa och rengöringsmedel . Hur rent bromsoket är kommer att avgöra effekten av lack.
6

Leta bultarna som håller bromsoket till sitt stöd. Lossa och ta bort bultarna med spärrfunktion.
7

bort bromsoket från sitt stöd och sedan rengöra det igen, kontrollera om eventuella områden som du kan ha missat den första gången.
8

Undvik betona bromsledningen till varje pris. Ställa bromsoket på rotorn är den enklaste lösningen. Det kan dock visa sig vara problematiskt när slutligen målning bromsoket. En bättre lösning är att använda en klädhängare för att avbryta bromsok i hjulhuset.
9

Ansök tidningen och maskeringstejp till området kring bromsoket. Även om det finns ingen rätt metod för hur man maskera området, se till att limmet på tejpen inte kommer att påverka något område som har fastnat.
10

Måla bromsok med sprayfärg i valfri färg. Tillåt tid för färgen att torka och sedan spraya på ett andra skikt. Ett tredje skikt av färg är inte nödvändigt, men det rekommenderas.
11

Återkoppla bromsok till stöd när färgen har torkat. Sedan byter hjulet på fordonet och sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56817.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.