Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Instruktioner för installation kuggstångskonstruktion Styrning i en 1984 Honda Accord

Den kuggstångsdrivna systemet i en 1984 Honda Accord är en växel och järnväg konstruktion som styr vridningen av framhjulen. Detta är en självständig enhet och är därför enklare att installera än andra styrinrättningar, och dessutom är mer kompakt. Om kuggstångsdrivna systemet misslyckas dock, måste hela enheten tas bort från fordonet och ersätts med en ny, vilket tar några timmar att göra. Saker du behöver
Replacement rack och kuggstångsenhet
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums momentnyckel
Linje skiftnyckel uppsättning
Ström
steering fluid Byte sprintar
Tire skiftnyckel
Jack står
Jack
Visa fler instruktioner
1

Ligg på rygg så att du ser upp på undersidan av fordonet. Lyft kuggstångsdrivna montering i chassit och skruva den på plats med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra åt bultarna till 29 foot-pounds med momentnyckel.
2

Installera kraftledningar styrning på kuggstångsdrivna montering med en linje skiftnyckel. Installera kopplingen överföring shifter med Ratchet och uttag. Installera styrstag slutar på styrväxel till Styrspindlar med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan installera stiften ersättande sprintar in i slottet muttrarna på slips länkhuvuden.
3

Montera styraxeln koppling till kuggstångsdrivna montering med Ratchet och uttag. Dra åt bultarna till 22 foot-pounds med momentnyckel. Montera de främre hjulen med däck skiftnyckel. Öppna huven och leta reda på kraftbehållare steering fluid på sidan av motorn. Ta av locket och fyll behållaren med styrservoolja.
4

Starta motorn. Vrid ratten helt åt vänster, vrid den hela vägen till höger. Upprepa denna process minst 10 gånger för att lufta ur servostyrningen.
5

Stäng av motorn och sänka bilen från domkraften med domkraften.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62115.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.