Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Varför inte dra fram trumbromsar till en sida?

Front trumbromsar , eller några bromsar , dra åt sidan eftersom det är något fel med bromsarna på ena sidan av bilen , och bra bromsar drar bilen i deras riktning . Den Caliper Piston griper

Front trumbromsar kan dra till en storlek eftersom bromsok kolv eller bromsok diabilder griper upp . Om detta händer på en sida , kommer bromsarna på den goda sidan drar bilen i den riktningen . I detta fall måste du byta bromsok kolv och bromsbelägg . Det är också möjligt att du har en blockering i bromsledningen som leder till en av dina bromsok framtill .
Bromsvätska läcker
p Om bromsvätskan läcker från din herre cylinder , kommer det att orsaka en förlust av friktion i bromsen skor . Detta problem kan fortskrida om okorrigerad med luft sugs in i huvudcylindern , vilket också gör att bromspedalen för att bli mjuk . Få den läckande tätningen fastställas så snart som möjligt .
Andra skäl

Front trumbromsar också kan dra åt sidan eftersom det finns olja eller fett på en av bromsbeläggen , eller på grund av hjullager är lösa. Frambroms pull kan även orsakas av olika typer eller tjocklekar av bromsbelägg på båda sidor av din bil . Alla broms drar problem bör inspekteras och åtgärdas omedelbart .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58217.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.