Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter tändkablarna på en 1993 E-250 Van

Även om de flesta människor vet att de bör ändra sitt tändstift enligt tillverkarens rekommendation, är det också viktigt att ändra tändkablarna också. Det beror på att de överför den elektriska strömmen från distributören till tändstiften, och om de börjar att brytas ned, kommer nya tändstift inte gör någon nytta. I det här fallet är projektet fordonet en 1993 Ford E-250 van, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Replacement tändkablarna
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och välja en enda tändkabeln för att ersätta. Ta tag i bagageutrymmet på tändstiftet och dra bort det från tändstiftet med en vridande rörelse.
2

Följ tändkabeln till fördelarlocket, ta bort linjen från några klipp eller innehavare tråd längs vägen. Ta tag i bagageutrymmet på tändkabeln på fördelarlocket och dra bort det med en vridande rörelse.
3

Placera ut trådarna ersättande kontakten på en arbetsyta. Jämför längden av tråden du just avlägsnades till trådarna på ytan och välja en som ligger närmast i längd. Dra ut den tråden.
4

Push ena änden av tändkabeln på fördelarlocket tills den hoppar på plats, kör sedan ledningen längs samma väg som beståndet en, fästa den i tråden innehavare längs vägen. Skjut änden av tändkabeln till tändstiftet tills den hoppar.
5

Upprepa steg 1 till 4 för varje återstående tändstift tråd, ta bort dem en i taget så att du inte får förvirrad och korsa trådarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60200.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.