Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en bakbroms Pad

Bakre bromsbelägg, som kallas "bromsbackar," används på fordon med trumbromsar i den bakre delen av fordonet. En trumbroms består av ett stålhölje (en trumma) och kuddar (bromsbackar). När du trycker på bromspedalen, det skjuter hydraulvätska genom systemet, som trycker skorna mot trumman. Eftersom dessa är slit-delar, med tiden, kommer bromsbackarna slits och du kommer att behöva byta ut dem. Vanligtvis är detta nödvändigt när bromsbelägget är 1/8-tums tjock. Saker du behöver
Nya bromsbackar
Tire skiftnyckel
Jack
2 Jack står
Bromsfjäder Tool Review bromsback borttagningsverktyg
Rag
Bromsdelar renare
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera uttaget i nyckeländen över muttrarna och vrid nyckeln 1/8 varv moturs.
2

Placera fordonet i 1: ans växel. Om det är en automatisk, sedan lämna den i parken och engagera nödbromsen.
3

Jack upp den bakre delen av bilen med bakre uttaget punkten. Detta bör vara nära stammen, och kommer att vara en förlängning av bilens huvudramen.
4

Finish bort muttrarna från hjulet och ta av hjulet från navet församling.

5

Avlägsna spindeln skruvarna och ta bort den yttre trumman. Du kan behöva träffa den yttre trumman med en hammare för att knacka rost och korrosion löst innan man kan ta bort trumman.
6

försiktigt bort returfjädern för varje bromsbackarna med bromsen våren borttagningsverktyg.
7

Håll baksidan av hållaren stiftet och placera bromsen verktyget sko borttagning över hållarklämman. Tryck verktyget i, och sedan vrid motsols vilket kommer att ta bort fjädern och hållaren. Bromsbackarna ska komma rätt off på denna punkt
8

Spray alla bromsdelarna ner -. Inklusive den inre trumman - med broms delar renare. Sätt de nya bromsbackarna på. Installationen är den omvända för flytt.
9

Sätt hjulet igen och dra åt muttrarna. Därefter, sänk bilen till marken och dra åt muttrarna med 100 fot-lbs. med momentnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57233.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.