Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vad Innehar Bromsar Pads ?

Vid körning på vägen , du förväntar bilen att sluta när du träffar bromspedalen . Denna process innebär hydraulik och friktion för att faktiskt stoppa fordonet . Skapa friktionen är bromsbelägg , dessa kuddar måste hållas i en position för att fungera korrekt . Okfäste

På nästan alla bromssystemet , finns det en tjocklek konsol . Denna komponent huvudsakliga funktion är att åstadkomma ett område för oket att bulten på . I de flesta bromssystem , har detta fäste också en uppsättning spår att bromsbeläggen sitter i , hålla dem från att röra sig uppåt eller nedåt när rotorn snurrar .
Pad Videoklipp
< p > På bromssystem som inte använder Bromsokshållare att hålla bromsbeläggen på plats , det finns clips på baksidan av varje bromskloss . Klippen på utombordaren pad svepa över caliperhuset och klipp i små spår i kroppen . Den inre pad har 3:57 metall , finger - liknande klipp som är införda i bromsoket kolven att hålla den på plats .
Caliper

Bromsen bromsok själv har två funktioner. Dess främsta syfte är att skapa det tryck som behövs för att pressa kuddar mot rotorn . Tjockleken innehar även bromsbeläggen och hindrar dem från att separera från rotorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58907.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.