Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter vajrarna

Gasvajrar länka din gaspedalen till motorn, och om de stretch, avbrott eller binda, du kommer att ha problem att få från "A" till "B" De är inte svårt att byta, och det tar bara lite tid att göra det. Saker du behöver
skruvmejsel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lossa gasvajern på motorn. Generellt är denna hålls på plats med en klämma som kan ångras med en skruvmejsel. Ibland finns det ett fäste som håller den på plats, och då måste du använda en socket.
2

Lossa gasvajern från fästet som håller den till insugningsröret. Dessa brukar pressas på plats, så om du trycker på flikarna, kommer det att komma ut lätt.
3

Skjut gasvajern genom brandväggen. På vissa bilar, det är bara en gummigenomföring. Det kan även klippas i likhet med insugningsröret fästet.
4

Koppla bort kabeln från gaspedalen. Vanligtvis finns det ett slitsat hål på pedalen som du kan bara lyfta kabeln från, men ibland är det säkras genom en bultad fäste, i vilket fall du behöver för att skruva isär fästet.
5

Installera den nya kabeln sker i omvänd ordningsföljd. Var noga med att använda en kvalitet gasvajern att ersätta beståndet modellen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59941.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.