Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Hur Check Brake Lights


Bromsljus är en av de mest användbara lampor på en bil. Genom att varna förare bakom dig när du bromsar, ger de ett mått av säkerhet som bara överskrids av ett fordons strålkastare. Kontrollera bromsljus regelbundet för att hålla dig och bilens passagerare säkert, att inte tala om livet för de förare och passagerare i andra bilar. Saker du behöver
reservlampor bromsljuset
Reservsäkringar
liten anteckningsbok
Pen
skruvmejsel
Ratchet set
Visa fler instruktioner
1

Placera bilen på ett sådant sätt att du kan se bromsljus drift. En vägg eller garageport fungerar bäst för detta syfte, särskilt i början av kvällen, när bromsljusen kommer att bli mer synliga och lättare för dig att kolla.
2

Tryck nedåt på bromspedalen medan du tittar vid bakrutan. Du bör kunna se en återspegling av dina bromsljus på väggen bakom dig. Addera 3

Observera hur dina bromsljus fungerar. Se till att båda sidor av fordonet är lika tänd från belysningen av bromsljusen, och se till att den resulterande glöden inte är viktade till förmån för ett ljus över den andra.
4

felsöka eventuella problem som uppstår som ett resultat av din bromsljus check. Notera eventuella problem i en liten anteckningsbok om du inte känner dig bekväm memorera dem.
5

Kontrollera säkringarna för dina bromsljus. Instruktionsboken för din bil ska berätta exakt var säkringen fallet är, även om du saknar en bruksanvisning, är säkringen fall oftast finns under instrumentbrädan på förarsidan område. Omslaget till säkringen fallet kommer att ge en bild av vilken säkring som ansvarar för vilken systemet.
6

Ändra alla nödvändiga säkringar. Med hjälp av verktyget säkringen avlägsnas från de flesta biltillverkare är det bästa sättet, men de kan tas bort med hjälp av sina fingrar också. Se till att du byter säkringarna endast med en säkring av samma typ!
7

Byt ut lamporna bromsljuset genom att öppna bakluckan och ta bort panelen som leder till bromsljusen. Detta kommer att vara olika för varje bil, men det finns inget knep för hur det går till. I många moderna bilar är bromsljuset panelen som fästs med en lätt-till-ta bort vingmutter, men vara beredd genom att hålla en skruvmejsel och ratchet händig.
8

Konsultera en bilmekaniker om byte av säkringar och ljus lökar inte löser eventuella problem du har med bromsljusen. Detta innebär att problemet ligger i bilens elsystem och bör behandlas av proffs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56815.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.